Турійську громаду очолив сільський голова з 15-річним стажем

0
-2
Турійську громаду очолив сільський голова з 15-річним стажем
Очільником Турійської об’єднаної громади вибрали Олексія Безсмертного, який вже 15 років керує Турійською селищною радою.

За попередніми даними, він переміг на виборах, які відбулись 29 жовтня, з результатом 2367 голосів. За нього проголосували 77,48% виборців.

Окрім нього, на цю посаду балотувались також самовисуванка Жанна Бучко та висуванець від «Українського об’єднання патріотів «УКРОП» Борис Дубасов.

Олексій Безсмертний висувався від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Він очолює Турійську селищну раду з 2002 року.

Згідно із декларацією, за минулий рік Олексій Безсмертний заробив майже 101 тисячу гривень. Його дружина Тамара Безсмертна заробила 71 тисячу гривень, працюючи у відділі освіти Турійської РДА, та отримала майже 15 тисяч гривень пенсії.

На Олексія Безсмертного зареєстрований автомобіль ВАЗ 2003 року випуску, натомість його дружина володіє недобудованим будинком площею 42 метри квадратні у селі Соловичі та п’ятьма земельними ділянками загальною площею більше трьох гектарів.

Довідково: до Турійської ОТГ увійшли Турійська селищна рада (селище Турійськ), Дольська сільська рада (села Дольськ, Растів), Кульчинська сільська рада (села Кульчин, Мироновичі, Ставок) та Перевалівська сільська рада (села Перевали, Осереби, Охотники, Торговище).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні