Волинська податківка, яку «попалили» на хабарі, мала чималу долю від кожної операції

5
-2
Волинська податківка, яку «попалили»  на хабарі, мала чималу долю від кожної операції
Працівниця ДФС Волині, яку «попалили» на хабарі у 50 тисяч гривень, провела більше 10-ти операцій по списанню податків та мала чималу долю від кожної.

Правоохоронці встановили, що зловмисниця систематично вимагала та одержувала хабарі від юридичних і фізичних осіб за списання податкових боргів перед державним бюджетом. За кожну таку «операцію» хабарниця отримувала від 30 до 40 відсотків з суми списання, - повідомляє прес-служба СБУ у Волинській області.

Нагадаємо, на Волині зловили колишнього керівника підрозділу Головного управління Державної фіскальної служби України, яка підробляла "податкові" документи. Жінка своїми незаконними діями завдала державі збитків на 1 мільйон гривень,

Оперативники задокументували понад десять фактів отримання неправомірної вигоди на загальну суму понад шістдесят тисяч гривень.

За попередньою оцінкою фахівців, унаслідок неправомірних дій посадової особи до державного бюджету не надійшов майже мільйон гривен.

Розпочато кримінальне провадження.

Тривають невідкладні слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого непишуть фамілію героя?
Відповісти
Напишіть прізвище!!!
Відповісти
За таку суму , повинна бути найвища міра покарання , а саме 15 років
Відповісти
А чому завдані збитки державі на 1 млн. грн., "доля" від списання боргів 30-40%, а зафіксовано фактів отримання неправомірної вигоди на 60 000 грн. Сума повинна була б бути близька до 400 000 грн. Цікаво?!
Відповісти
брали всі.а попалася одна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні