--> «Мене ніхто не повідомив про комісію!» - волинський депутат Бондар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Мене ніхто не повідомив про комісію!» - волинський депутат Бондар

0
0
«Мене ніхто не повідомив про комісію!» - волинський депутат Бондар
Волинськиий депутат Володимир Бондар обурений - спочатку його не запросили на комісію, а потім звинуватили у ігноруванні засідання.

Нагадаємо, що засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики облради 22 серпня не відбулося через відсутність кворуму.

Після цього голова комісії Андрій Турак заявив, що окремим депутатам час припинити членство в комісії.

«Це нонсенс, коли депутат не може прийняти рішення, через те, що просто не був повідомлений про проходження комісії. Думаю, що це елементарне нерозуміння ситуації. Секретаріат, в нашому випадку бюджетної комісії, приймає рішення за депутатів. Це порушення закону», - коментує Володимир Бондар.

Депутат розглядає ситуацію як потенційне маніпулювання рішенням комісії.

«Мене просто ніхто не повідомив! В іншому випадку – питання могло би розглядатися в іншій площині, як відповідальність депутата. Я би сам прийняв рішення голосувати чи не голосувати, знаходитися чи не знаходитися в залі під час розгляду того чи іншого питання. А так - можна одних запросити, інших не запросити і в такий спосіб маніпулювати ситуацією», - додає депутат .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні