--> Консула Польщі у Луцьку не хотіли випускати з Криму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Консула Польщі у Луцьку не хотіли випускати з Криму

0
0
Консула Польщі у Луцьку не хотіли випускати з Криму
Перший заступник Голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін розповів, як допоміг вибратися з Криму консулу Польщі у Луцьку Вєславу Мазуру, якого не хотіли випускати російської служби.

Про це він розповів у інтерв'ю "Обозревателю".

"Перед моїм виїздом з Криму був ще "квест" з консульством Польщі. Мені подзвонив консул Вєслав Мазур та схвильованим голосом промовив: "Пан полковник, тут таке відбувається. З нами хочуть щось зробити, ситуація загрозлива. Ми просимо вас нам допомогти". Я швидко поїхав до них", - розповів В'ячеслав Аброськін.

Вєслав попросив його допомогти співробітникам дипломатичного представництва максимально швидко виїхати з Севастополя на материкову Україну.

"На наступний ранок я сів за кермо патрульної машини - це була "Toyota Prius" з мигалками - і почав їх виводити. Спочатку з міста, а потім і за межі Криму.

Потім вже зрозумів, що поляків самих дійсно не випустили б. Виїзд з Криму був перекритий "Беркутом", в тому числі з Севастополя", - додав заступник Голови Національної поліції України.

"Першим йшов мій автомобіль, за ним три або чотири автомобілі консульства. впізнавши мене, "беркутівці" відкрили шлагбаум і ми проїхали. А вже на території Херсонської області нас зустріли представники Парубія" - розповів він.
Теги: крим, консул
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні