--> На Рівненщині жінка дорогою до церкви зустріла ґвалтівника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині жінка дорогою до церкви зустріла ґвалтівника

0
11
На Рівненщині жінка дорогою до церкви зустріла ґвалтівника
Близько опівдня 19 серпня до поліції повідомили медики, що до лікарні із забоями та осадненнями звернулася 28-річна жителька одного із райцентрів Рівненщини.

Правоохоронцям жінка повідомила, що її намагався зґвалтувати незнайомець. Про це повідомляє кореспондент ERVE.UA з посиланням на прес-службу поліції Рівненщини.

Потерпіла розповіла, що того дня близько 10-ї ранку вона йшла до церкви разом із своєю півторарічною дитиною, яка знаходилася у колясці. Раптово на одній із малолюдних вулиць її схопив за шию невідомий чоловік, кинув на землю та намагався зґвалтувати. Коли жінка почала кричати та кликати на допомогу, зловмисник, не завершивши свій злочинний намір, утік.

Отримавши інформацію про злочин та прикмети нападника, поліцейські негайно розпочали пошуки розшукові заходи. Вже за кілька годин правоохоронці оперативно затримали зловмисника на одній із залізничних станцій області. Ним виявився 25-річний житель Закарпаття. Відомо, що чоловік має психічні розлади, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

За фактом замаху на зґвалтування поліцейські розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за правовою кваліфікацією частини 1 статті 15, частини 1 статті 152 Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до п`яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні