Луцьких квіткарів перенесуть в одну споруду

2
5
Луцьких квіткарів перенесуть в одну споруду
У Луцьку хочуть прибрати квіткарів з проспекту Молоді. Для цього усіх продавців штучних квітів планують переселити в одну тимчасову споруду.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 червня, - повідомляють Волинські Новини.

Як поінформувала начальник управління розвитку підприємництва та реклами міськради Наталія Рибай, членам виконкому пропонують продовжити до кінця року дію паспорта прив’язки торговельного павільйону підприємця Ольги Ковальчук на проспекті Молоді, 21а.

Комплексна схема розміщення тимчасових споруд на цій ділянці наразі не затверджена, але є позитивний висновок управління містобудування та архітектури і робочої групи. Поряд розташовані два торговельні павільйони площею 130 метрів квадратних, які з’єднані.

Посадовець нагадала, що після 31 грудня цього року відбуватиметься демонтаж кіосків квіткарів, які поряд здійснюють торгівлю штучними квітами, відповідно до меморандуму, підписаного з квітникарями.

Заступник міського голови Олександр Рачков підтвердив, що за групою цих тимчасових споруд торгують штучними квітами підприємці. У меморандумі, який підписала з ними міська влада, йдеться про розташування торгових точок квітникарів в іншому місці після 31 грудня цього року.

Як варіант розглядають торговий павільйон на проспекті Молоді, 21а. Торгівлю, яку наразі здійснюють у дев’яти тимчасових спорудах, можна було б перенести на цю ділянку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже аж уявила,прочитавши заголовок,як усі квіткарі скопом в одній споруді))) і як тих бідних квіткарів туди заноситимуть)))
Відповісти
А про квіткарів,що знаходяться у самому центрі міста на пр.Волі 3 і 5 забулися?!Про незаконну торгівлю на прибудинковій території теж забулися?!Влада,робіть щось негайно!!!Скільки ще може цей "циганський табір" знаходитися прямо під вікнами людей,які проживають у цих будинках?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні