Яким буде сквер на місці квіткового ринку у Луцьку

2
4
Яким буде сквер на місці квіткового ринку у Луцьку
Замість квіткового ринку в центрі Луцьку буде сучасний сквер.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, пишуть Волинські новини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку далі торгують на місці старого квіткового ринку

За його словами, архітектору міста Олександру Балану замовили проект, він і розробив його разом із комплексним ремонтом прибудинкової території будинків №3, 7 та прилеглої території до поліклініки.

У проекті передбачили паркувальні місця - їх буде близько 40. Максимально хочуть зберегти й зелену зону - буде мінімум бруківки. Також у сквері встановлять нові лавки, цікаві ліхтарі.

Нагадаємо, квітковий ринок, який знаходився у центрі Луцька, остаточно перенести на проспект Волі, до філармонії. На новому місці облаштовують п’ять стаціонарних контейнерів для торгівлі квітами та ще три - для пенсіонерів, які продають квіти із домашніх квітників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це звичайно все дуже добре. Але на тому місці не мішало б виділити частинку для дитячого майданчика. Тому що там поліклініка, часто мами очікують на парканах своїх черг А так зможуть і відпочити з дитятками . А то буде скверик для валютчиків. Їм канєшно зашибісь :)))) Але потрібно подумати про діток.
Відповісти
А колись це був двір,прибудинкова територія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні