--> У селі на Волині відкрили дитячий майданчик за 80 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі на Волині відкрили дитячий майданчик за 80 тисяч

0
1
У селі на Волині відкрили дитячий майданчик за 80 тисяч
У маленькому селі Жашковичі Іваничівського району відкрили новий дитячий майданчик.

У Жашковичах Павлівської ОТГ, що на Іваничівщині, на свято до громади завітав народний депутат Ігор Гузь. Він, насамперед, подякував громаді за активну громадську позицію, - інформує прес-служба волинського нардепа.

«У непростий для держави час відкриваємо садочки. Ви плекаєте дітей, робите все можливе, щоб їм було комфортно. Приємно, що підійшли по-господарськи: вчасно освоїли державні кошти. Закупили яскраві, кольорові меблі, зробили дитячий майданчик. Все це візуально дуже гарно дивиться. Все ж таки, в яких ти умовах перебуваєш, таким і бачиш навколишній світ», - зазначив народний обранець.

У свою чергу, завідувач ДНЗ "Лелеченя" з Жашкович Ганна Парфенюк зауважила:

«У нас сьогодні подвійна подія: і новий майданчик відкрили, і повністю замінили меблі. Це свято і діткам, і батькам. Наш дитсадок з 1959 року «не бачив» таких меблів. Ми отримали 70 тисяч гривень на це з держбюджету. Дітки мають розвиваючі, навчальні та ігрові осередки. А ще на території нашого дитсадка маємо майданчик зі спортивним та ігровим інвентарем Ми відчули допомогу державу».

У селі Жашковичі на облаштування дитячого майданчика з державного бюджету спрямували майже 80 тисяч гривень, а на закупівлю меблів – 70 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні