Луцьк розчистять від снігу за три мільйони

0
3
Луцьк розчистять від снігу за три мільйони
У 2017 році на очищення Луцька від снігу витратять майже 3 мільйони гривень.

"Інформація про цю закупівлю розміщена на сайті закупівель Прозорро", - пише Четверта влада.

У конкурсі на прибирання снігу в Луцьку змагалось два учасники: КП «Луцькспецкомунтранс» – 2 781 183, 60 гривень та ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» – 2 799 354, 28 гривень.

Ціни конкурентів в аукціоні не знижувались, а тому переможцем стало КП «Луцькспецкомунтранс» з дешевшою пропозицією. Це ж підприємство чистило Луцьк від снігу і минулого року.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася у послугу прибирання снігу входитиме прибирання тротуарів машинами, вивіз снігу, робота грейдерів та посипальної техніки.

"Все залежить від кількості снігу яка випадає. Якщо випаде більше, то в «Луцькспецкомунтрансу» є договори субпідряду із різними фірмами – будівельними, автодором, які мають відповідну техніку і в разі потреби залучають техніку інших підприємств", - повідомляє Юрій Крась.
Теги: сніг, жкг, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні