Губернатор Волині взяв участь у стрілянині

1
-9
Губернатор Волині взяв участь у стрілянині
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та очільники райадміністрацій вчились стріляти.

На Володимир-Волинському військовому полігоні сьогодні провели “Стрілецький день” із командирами загонів територіальної оборони районів Волинської області, їх заступниками. Про це повідомляє видання БУГ.

Також за рішенням голови Ради оборони, голови ОДА Володимира Гунчика було прийнято рішення, щоб залучити до навчання і голів районних рад.



Для навчання у військовій справності зобов’язались прибути керівники всіх районів Волинської області. Для керівників визначили вправи: кидання імітаційної гранати, кидання бойової гранати, збір та розбір автомата, стрільба з автоматичної зброї АК-74, пістолет ПМ, стрільба з кулемета та з ручного гранатомета.

Додамо, що для загонів територіальної оборони такі навчання триватимуть тиждень та включають в себе як практичну частину, так і теоретичну.



У навчаннях зустріли губернатора Волинської області Володимира Гунчика, міського голову Володимира-Волинського Петра Саганюка, а також голову Володимир-Волинської РДА Наталію Василець, секретаря міської ради Володимира-Волинського Олега Свідерського.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пуля в лоб 2?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні