Луцькі патрульні штрафували водіїв маршруток

0
5
Луцькі патрульні штрафували  водіїв маршруток
Патрульна поліція продовжує реагувати на постійні порушення ПДР на колишній зупинці з павільйоном по проспекту Соборності біля ринку Варшавський.

На цьому місці знаку «Пункт зупинки автобуса» немає. Однак водії громадського транспорту систематично висаджують та підбирають пасажирів. Тим самим вони регулярно порушують правила дорожнього руху і створюють аварійну обстановку, - повідомляє патрульна поліція Луцька

Патрульні давно називають цю частину місцем концентрації ДТП, відтак, зупинка перенесена на кілька десятків метрів. Однак ні жителі, ні водії не гребують порушувати ПДР.

У неділю, 31-го липня, патрульні виставили фішки вздовж бордюри, розмістили автомобіль з увімкненими маячками та провели велику кількість профілактичних і роз’яснювальних бесід з громадянами.

На водіїв двох маршрутних таксі винесли постанови за порушення правил висадки та посадки пасажирів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні