Двох чоловіків оштрафували на 85 гривень через застілля в укритті

0
Двох чоловіків оштрафували на 85 гривень через застілля в укритті
У Тернополі поліція оштрафувала двох чоловіків за застілля в укритті на зупинці громадського транспорту. Чоловіки розпивали алкогольні напої під час повітряної тривоги, а цей момент поліцейські перевіряли чи всі укриття відкриті і виявили там двох тернополян напідпитку.

Про це повідомила поліція Тернопільської області.

Правоохоронці задокументували факт нецільового використання укриття мобільного укриття поблизу залізничного вокзалу. В той момент, коли в області лунала повітряна тривога, двоє чоловіків випивали в сховищі, а інші люди не могли ним скористатися.

«Перевірку укриттів та бетонно-блокових споруд, призначених для перебування в них громадян під час повітряної тривоги, поліцейські проводять регулярно. У ході відпрацювання співробітники Тернопільського районного управління поліції виявили, що двоє осіб – жителів обласного центру - в мобільному укритті розпивали алкогольні напої», – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільщини.

Правоохоронці затримали чоловіків і склали на них протокол про порушення громадського порядку. Тернополян притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 178 КУпАП (Розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях). Обоє порушників повинні сплатити штраф у розмірі 85 гривень.

Поліцейські закликають тернополян до повідомлення в поліцію, якщо вони стали свідками подібних випадків. Люди можуть повідомляти про закриті укриття, порушення громадського порядку у сховищах на лінію 102. Отримавши таке повідомлення, оператор гарячої лінії зв’яжеться з відповідальною особою, яка закріплена за укриттям, або патрульними поліцейськими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні