--> Волинське телебачення хотіло відкрити телецентр у старому кінотеатрі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинське телебачення хотіло відкрити телецентр у старому кінотеатрі

3
-8
Волинське телебачення хотіло відкрити телецентр у старому кінотеатрі
Волинське телебачення планувало відкрити телецентр у приміщенні старого кінотеатру "Батьківщина". Проте наразі туди хочуть переселити центр зайнятості.

"Це приміщення фактично не функціонує з 90-х років. Тому ми хочемо зараз поставити його на баланс виконкому і в подальшому розмістити там Луцький центр зайнятості", - зазначила начальник відділу комунального майна Алла Грабко у сюжеті 12 каналу.



Вона додає, що в 2016 році, коли реорганізовувалося державне телебачення, Луцькрада відправляла лист з попередженням, що це майно збираються повернути на баланс міста. Проте у волинській дирекції Суспільного про це ні сном, ні духом.

"На жаль, зі мною це питання ніхто не узгоджував. В це приміщення вкладено деякі капіталовкладення, проведено відповідні роботи. Там є можливість відкриття телецентру, який би в подальшій роботі нам пригодився", - зазначає менеджерка Волинської дирекції суспільного мовлення Людмила Гетьманчук.

Натомість у центрі зайнятості на це приміщення великих надій не покладають. Очільник установи Роман Романюк каже, що ремонт колишнього кінотеатру обійдеться в понад десять мільйонів гривень, бо нині він - фактично руйнується.

"Приміщення нам хочуть дати в оренду. Озвучують термін - на 3 роки. Хто буде сьогодні на 3 роки вкладати такі великі кошти?" - риторично запитує Романюк.

Наразі, в міському бюджеті на реконструкцію приміщення за адресою П'ятницька гірка,2 грошей не передбачили. Сподіваються на європейські ґранти, адже це пам'ятка культури місцевого значення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже гарне приміщення було б для тб як би кошти на ремонт
Відповісти
Може бути одне приміщення і для центру зайнятості обласного і для міського.Немає чого роздувати штати. Все рівно толку від ЦЗ немає. Вони ж роботу не шукають все рівно, а "помоги себе сам"
Відповісти
Чого наїхали на телебачення. Приміщення біля прокуратури комусь сподобалось.Чи як розуміти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні