--> «Я навіть не була на кладовищі рідних», - жінка, яка вижила у жахливій аварії в Харкові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я навіть не була на кладовищі рідних», - жінка, яка вижила у жахливій аварії в Харкові

2
-6
«Я навіть не була на кладовищі рідних», - жінка, яка вижила у жахливій аварії в Харкові
Оксану Євтєєву, найважчу потерпілу у жахливій аварії в Харкові, виписали з лікарні. Жінка каже - не готова пробачити винуватців.

Через помилку медиків із лікарні швидкої допомоги найважча потерпіла в резонансній аварії у Харкові Оксана Євтєєва досі заново вчиться ходити. В неї не помітили закритий перелом коліна, - йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові на вулиці Сумській сталася смертельна аварія. Автомобіль "Лексус", за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева, в'їхав у натовп людей - п'ять людей загинули, ще шестеро поранені.

Нині Оксана Євтєєва переглядає відео із власного весілля щодня. Кадри, як у щасливому кіно: тут ще живі чоловік і сестра.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Смертельна аварія у Харкові: Зайцева може уникнути максимального покарання

Вона єдина, у кого торік жовтнева аварія забрала одразу двох найближчих людей. Чоловіка Сашу і сестру Діану поховали без неї. Відео з вуличних камер, на якому вони ще втрьох підходять до переходу, Оксана подивилася в лікарні.

"Коли знесла нас машина, я бачила. Я не знаю, як вдалося вижити мені. Я думала, мені треба потерпіти два-три тижні і прийдуть люди, яких я найбільше люблю. Я досі чекаю, що вони прийдуть. Я досі думаю, що могла зробити, щоб цього не сталося. Я розумію, що я невинна. Але мені здається, що я могла щось зробити: могла не йти на це перехрестя, ми могли попити кави в якомусь іншому місці", - розповіла вона.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зайцева визнала, що винна у смертельній аварії у Харкові

У перші дні Оксана сама ледь дихала, бо мала розірвані легені, переломи ребер, руки, ноги, таза. Їй вирізали селезінку. Наслідки важкої травми голови, лякають медики, можуть проявитися впродовж двох років. Після повного одужання - чекає ще пластика на обличчі. А поки всі сили йдуть на те, щоб навчитися ходити заново.

"Погано сплю, ниє нога, такий тупий біль. О 3-4 годині прокидаюся, перевертаюся і далі не можу заснути", - каже Оксана.

Цього тижня її виписали додому до весни. Жінка має розробляти ногу у спортзалі і багато плавати. Їй важко сісти, встати. Знову необхідні великі гроші - лише одне заняття із інструктором у басейні коштує півтисячі гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Водій Volkswagen виїхав на заборонений сигнал світлофора, - нові подробиці харківської аварії

"До мене приходив психолог, щоб зрозуміти мотивацію. Він теж ставив питання: чи хочу я стати і навіщо? Але я навіть не була на кладовищі своїх рідних! Я не готова залежати від інших людей", - додала Євтєєва.

Днями їй дали другу групу інвалідності на рік. Оксана лише нещодавно стала на ноги, а все тому, що медики швидкої не одразу помітили закритий перелом коліна.

"Отримав її, як пацієнтку, через шість тижнів після травми і на першому етапі, на жаль, не виявили перелом. Нога не могла згинатися й розгинатися. Відірвало кістку і, на жаль, вчасно це не було помічено", - каже ортопед-травматолог Микола Гримайло.

Після огляду ортопеда дівчину терміново взяли до найкращого у Харкові ортопедичного центру при університетській клініці. Після операції Оксана ледве пішла.

"Зайцева їхала заради розваги, вона перевищувала швидкість. А Дронов… дуже часто роблять так водії, коли їдуть на жовтий. Я хочу, щоб ці люди отримали максимальне покарання. Пробачити я не готова і не думаю, що буду готова через час. Це не те, що варто прощати, щоб і іншим не кортіло", - зазначила постраждала в аварії. 

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы вообще понимаете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то не настоящие новости и мы часто не получаем статьи из первоисточника.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ дают хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать настоящие СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/sostav-potrebitelskoj-korziny-v-ukraine/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Советую Вам настоящую пасеку, на которой покупаю большой ассортимент пчелопродукции как для себя таки для своих родственников.
Пчеловоды высылают всю пчелопродукцию на пять, советы как пользоваться по важным вопросам дают. Очень много полезных статей на интернет странице, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/med/521-poleznye-svojstva-meda-s-mjatoj.html
https://med-na-dom.com/med/634-poleznye-svojstva-krem-meda-srok-godnosti-i-kalorijnost.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/254-poleznye-svoystva-i-primenenie-pylcy-sosny-lechenie-protivopokazaniya-i-otzyvy-k-sosnovoy-pylce.html
https://med-na-dom.com/med/322-kak-prigotovit-bezalkogolnuyu-medovuhu-v-domashnih-usloviyah.html
https://med-na-dom.com/voskovaya-mol/168-effektivnoe-lechenie-nastoykoy-voskovoy-moli-ognevkoy.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/260-super-pchelinaya-pylca-dlya-potencii-kak-upotreblyat-pravilno.html
https://med-na-dom.com/propolis/498-propolis-dlja-zubov-i-desen-ischezajuschaja-bol-za-schitannye-minuty.html

Одним словом они молодцы и я их рекомендую.
Вот их блог где я заказывал продукцию - https://med-na-dom.com/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні