На Житомирщині у занедбаній криниці знайшли тіло немовляти

0
-1
На Житомирщині у занедбаній криниці знайшли тіло немовляти
На Житомирщині на околиці одного із сіл у криниці знайшли тіло новонародженої дитини.

Про страшну знахідку у селі Бежеві Черняхівського району правоохоронців повідомив 62-річний місцевий житель, - інформує відділ комунікації обласної поліції.

За словами чоловіка, під час чищення колодязя у занедбаному домоволодінні на околиці села він витягнув пакети для сміття, в одному з яких виявилось тіло немовляти.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Черняхівського відділення поліції. За результатами зовнішнього огляду експерти попередньо встановили, що дитина знаходилась у криниці близько 4-6 місяців, тож через значні фізіологічні зміни навіть з’ясувати стать неможливо.

Тіло немовляти було направлено на судово-медичну експертизу для визначення віку та встановлення причин смерті.

Водночас відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) ККУ. У рамках розпочатого кримінального провадження поліція вживає заходів щодо встановлення особи матері немовляти та з’ясування усіх обставин його загибелі.

За чинним законодавством умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час або відразу після пологів карається обмеженням або позбавленням волі строком до 5 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні