У ПортCity подарували диво для Демида. ФОТО*

0
2
У ПортCity подарували диво для Демида. ФОТО*
Миколай з ПортCity привітав маленького лучанина, якого шукали усім містом.

19 грудня у торгово-розважальному центрі ПортCity діток вітали у резиденції святого Миколая.

Адміністрація закладу подарувала казку й маленькому лучанину Демиду Штику, який залишив свій лист Миколаю у ТРЦ.

Кілька сотень родин завітали у ПортCity, аби отримати солодкі подарунки від Миколая. Його резиденція розташувалася на третьому поверсі ТРЦ. Окрім гарних світлин та смачних сувенірів для малят підготували чудову розважальну програму з сніговиками, чортиком та ангеликом.

Серед гостей дійста – маленький Демид. Напередодні свята працівники ПортCity знайшли його лист до Миколая під ялинкою й почали шукати хлопчика. Як виявилось, навіть батьки не знали, що їх чадо вирішило самостійно передати своє прохання. Більше того, й самого листа вони не бачили, адже писав малюк його у садочку. Завдяки допомозі лучан та журналістів хлопчика вдалося розшукати.

Тож у цей чарівний день Миколай показав йому листа, який писав Демид та вручив бажану поліцейську машинку й солодощі з Посіпакою.

Адміністрація ТРЦ ПортCity вдячна усім, хто допоміг у пошуку маленького винахідника, адже таким чином хлопчику вдалося подарувати казку!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні