Ярмарок, конкурси та концерт: ОТГ на Волині відгуляло Свято врожаю

1
-5
Ярмарок, конкурси та концерт: ОТГ на Волині відгуляло Свято врожаю
У Дубівській ОТГ відгуляли Свято врожаю.

Жителі Красноволі, Мислини, Гредьок, Городища і Облап, Вербки і Бахова, усі прибули на Свято Врожаю, яке проходило 10 вересня у селі Дубове. У програмі були спортивні та родинні змагання, забіг вулицями села «Про здоров’я дбаємо, гарний настрій маємо!», ярмарок, лотерея, дитячі розваги із казковими героями, конкурс «Відтвори логотип Дубівської громади», святковий концерт, куліш, ліхтарики миру та дискотека для усіх поколінь, - пишуть на сторінці Дубівської сільської ради у Фейсбуці.

Гучними оплесками присутні урочистостей зустрічали гостей з Облап, які крім пісень здивували усіх сценкою «Два кума». Жартівливою піснею «Дієта» вокальний колектив села Вербка підняв настрій глядачам свята. З піснею «Волинь» привітали усіх з Святом Врожаю жіночий колектив села Городище.

Ажіотаж серед жителів громади викликала святкова лотерея. Щасливий квиток дістався Сергію Калінчику, який в подарунок отримав холодильник.

Родзинкою свята стала дискотека для всіх поколінь «На хвилях ретро пісень», яка продовжилася дискотекою для молоді.

Чимало на святі було і запрошених гостей. Жителі громади приймали вітання від помічника Народного депутата України Степана Івахіва, Наталії Малиновської, заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Сергія Кошарука та голови Ковельської районної державної адміністрації Віктора Козака.

Слова вдячності лунали фондові «Патріоти Волині» за дороговартісні призи для розіграшу лотереї, спонсорам, керівникам установ, які долучилися до організації свята, працівникам галузі культури, які забезпечили концертну програму, а також всім небайдужим жителям, які відвідали Свято Врожаю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці. що провели таке свято.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні