Про офіційні доходи кожного українця можна буде дізнатися он-лайн

1
5
Про офіційні доходи кожного українця можна буде дізнатися он-лайн
Кожен громадянин України може отримати інформацію про свої офіційні доходи через сервіс iGov. Там ввели нову послугу – запит щодо отримання відомостей із Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Про це написав колишній директор з інформаційних технологій Приватбанку Дмитро Дубілет у Facebook, - повідомляє Газета.УА.

"Нарешті. Ми сьогодні оголошуємо про запуск нової послуги на iGov, яка працює у всій країні, у всіх регіонах. Послуга масова і має попит.

Отже, ми пройшли складну інтеграцію з реєстрами і сервісами податкової служби, і тепер кожен громадянин України може в кілька кліків отримати інформацію про свої офіційні доходи", – пише Дубілет.

Також додає, що послуга безкоштовна. Щоб скористатися сервісом, знадобиться електронний персональний підпис. Далі потрібно заповнити просту форму, вибрати термін, за який потрібні дані і чекати, коли на пошту прийде документ – від 10 хв. до 1-2 днів. Поки що відповідь можна отримати лише на електронну пошту.

У травні середня номінальна зарплата в Україні становила 6840 грн. Як повідомляє Держстат, це на 37,2% більше, ніж у травні 2016-го.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони що ідіоти,шукати своіі ж доходи в інтернеті???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні