Стало відомо, коли у користувачів «Київстар» з'явиться мобільний інтернет

0
Стало відомо, коли у користувачів «Київстар» з'явиться мобільний інтернет
Компанія "Київстар" майже відновив мобільний зв'язок після масштабної хакерської атаки, яка сталася 12 грудня. Найближчим часом абонентам почнуть повертати мобільний Інтернет.

Про це під час телемарафону заявив президента компанії Олександр Комаров.

"Повністю відновлені послуги фіксованого Інтернету для дому. Це приблизно один мільйон домогосподарств по всій Україні. Також майже на 99% відновлені послуги голосового зв'язку. Ми просто зараз закінчуємо останню географію - це правий берег Дніпра у Києві", - заявив Комаров.

За його словами, відновити мобільний Інтернет за заявленим планом поки не вдалося. Очікувано, що послуга мала б запрацювати вночі 14 грудня. Втім, не все вдалося.

"На жаль, ми поки не відновлюємося. Але сподіваємося, що сьогодні у другій половині дня ми почнемо відновлення з західної України. Регіон за регіоном обережно почнемо відновлювати послуги мобільного Інтернету", - наголосив директор компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні