У луцькому гуртожитку «війна» за квадратні метри

0
-2
У луцькому гуртожитку «війна» за квадратні метри
Лучанка скаржиться, що сусід по гуртожитку забрав майно спільного користування.

У вівторок, 27 червня, до комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, звернулась Ніна Петрівна, мешканка гуртожитку на проспекті Відродження 12, - повідомляє Волинь Інфо.

Жінка розповіла що її сусід незаконно перепланував гуртожиток і вселився у кімнату.

За її словами, сусід «довів її внука і дитина тепер лежить, тиск впав». Чолові зробив «нову аферу»: із приміщення для сушіння одягу викинув все сусідське і закрив на ключ.

Патрульну поліцію і муніципальну до чоловіка викликали, але він не реагує.

Депутат Луцькради Петро Бойко розповів, що цей будинок має статус гуртожитку, але там створено ОСББ. Чоловік після вселення у гуртожиток, без дозволу замурував двері.

Він забрав кухню і внук заявниці мусив облаштувати собі кухню в туалеті. Ще дві сім’ї не мають навіть туалету, - зазначив депутат.

Чоловік погрожує, що буде подавати до суду.

Крім того жінка зауважує, що її син пропонував чоловікові, в незаконо зайнятій кімнаті, зробити кухню спільного користування. У відповідь той його "послав".

На думку жінки, сусід неадекватна людина.

Заступник начальника юридичного управління Луцькради Наталія Юрченко пояснила, що загальні збори мешканців повинні вирішувати подібні питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні