Під Волиньрадою мітингували власники автівок з іноземною реєстрацією

53
6
Під Волиньрадою мітингували власники автівок з іноземною реєстрацією
Водії автомобілів на польській та литовській реєстрації не хочуть платити податок.

Саме тому люди прийшли з протестом під стіни Волиньради, пише видання “Волинські новини”.

Йдеться про пропозицію сплачувати по два євро за добу перебування такої автівки в Україні. Таку плату планують затвердити у парламенті.

До присутніх вийшов голова облради Ігор Палиця. Він доручив підготувати відповідне звернення до Верховної Ради та Кабміну від депутатів облради.

Нагадаємо, 26 травня - 14-та позачергова сесія обласної ради.

Напередодні, 24 травня у Луцьку побував Президент України Петро Порошенко, який заявив, що 70% тих, хто стоїть в чергах на кордоні, "челноки" і транзитники на автівках з іноземною реєстрацією. Натомість громадяни, які "спокійно перетинають кордон", від того страждають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай платять!!! Набрали тих зламків, людям не дають жити спокійно!
Відповісти
завідуй молча лошара
Відповісти
Підари хочуть і рибку з"їсти і на х.й сісти. За все в житті потрібно платити, бомжари
Відповісти
це хто так сказав? злодій???
Відповісти
Злодій це ти, ти ж не хочеш сплатити податки за авто. Маючи такого корча на польській реєстрації ніде не фігорувати, щоб в разі чого (дтп, алкоголь) просто покинути його і все... сліду твого не видно. То хто злодій?
Відповісти
Не суди по собі!Акція за дешевше розмитнення,щоб ти потім міг придбати авто вигідне тобі.Ніхто не проти податків ,тільки вміру і законно.А що маємо від часів майдану?незакінчену кількість смертей,зарплати великі? отож би і воно.
Відповісти
Дурнику навчись читати та розуміти. "Водії автомобілів на польській та литовській реєстрації не хочуть платити податок. " - ось за це і мітингуєте. В цивілізованих країнах Ви давно вже б отримали по 15 діб.
Відповісти
Мало 2 євро в день,треба 10 євро платити як мінімум,тому що ці автомобілі на 90% використовуються для контрабанди, а із-за них всі страждають в чергах на митниці.Відповідальності в разі настання дтп власники не розмитнених авто не несуть ніякоі,тому що іх нема ці автомобілі і є контробанда .Можна просто кинути авто і накивати пятами-власника все одно ніхто не знайде.
Відповісти
От ви тварі заздрісні. Самі машин не маєте, іздите на бомжарних траліках, а до інших носа свого пхаєте. На іноземних номерах в основному толкові машини, а не зламки типу Део
Відповісти
маємо ми машини,особисто в мене 4-та за 7 років ,тільки РОЗМИТНЕНА і легальна, просто треба мати мізки щоб заробити на авто і звичайно розмитнити.,А не купувати хлам за250 баксів і
показувати людям який я крутий .
Відповісти
Ой який ти молодець. 4-та машина. Ото да. Досягнення. Того і четверта, що фуфлижна. Більше року не їздить, бо треба міняти. Треба мати мізки, щоб заробити на машину, яка в нас коштує 10 тисяч доларів. На хламі їздиш ти. Бо про БМВ, яку я маю на литовських номерах, тобі доводиться тільки у сні мріяти. Неудачнік. Не завидуй!!!!!!!!
Відповісти
В мене теж БМВ 2006 року ,тільки наголошую ризмитнена!!!! А міняю я машини бо мені так хочетьсяя. я можу собі це дозволити ,тому що вмію заробляти гроші чесним шляхом,і субсидію не прошу і .А ти все життя будеш на колінах тому що тільки чекаєш халяви від держави а значить і від всього Украінського народу.Лозунг твій такий -все життя з простягнутою рукою -так що подумай хто із нас ненеудачнік.
Відповісти
З чого ти робиш такі висновки? Іще треба подумати, хто з нас чесніший. Я від держави нічого не жду і нічого отримую. Розмитнена в нього машина. Комусь іншому ти це розкажеш, що заплатив державне мито в розмірі 300% вартості машини. Не сміши мої труси, ЧЕСНИЙ.
Відповісти
Ти бачив техпаспорт машини на іноземній реєстраціі? І хто там власником записаний?? То і не звизди як не бачив. І до речі штраф виписується на людину, а не на машину. Так що не переживай всі отримають по заслузі. Ти відповідати не будеш
Відповісти
якщо ту людину хтось зловить
Відповісти
Нахера та твоя мова? Не знаєш, то і закрий рота
Відповісти
Ой ти ЛЮДИНО живи собі спокійно і не пхай носа, куди не просять. Заздри мовчки. Якби хто на халяву дав тобі тачку на іноземних номерах, то іздив би із задоволенням і сопів би в дві дирки. Чувирло
Відповісти
кому заздрити бомжам і бикоті ,яка не може чесно заробити купити собі авто.А на халяву дитино тільки оцет солодкий.На рахунок чувирла подивись в зеркало свого авто на іноземній реєстраціі і я впевнений ти все зрозумієш.
Відповісти
Чесний! А ти на яку собі машину заробив. От всі в нас чесні. тільки їздять на маршрутках вонючих. Аяяй, а я така нечесна їжджу на БМВ Х6 і маю тебе в сраці.
Відповісти
Зламки это жыгули за 1500-2000у.е
Відповісти
А на латвійський, естонській, німецькій, чеській хочуть?))) Ви хоч писати навчіться)))
Відповісти
Нє, ну правда, не з олігархів же гроші до бюджету збирати.
Відповісти
Уламки уламками, а ціні та якості відповідають. Не всі мають змогу віддати 7 к за корито на українських номерах. Більше того - для чого?
Відповісти
А на іноземній для чого ти купуєш? Бухим їздити? Контрабанду возити?
Відповісти
Ой слухай, добре і на укр номерах бухими ганяють. Он що сталося на Дубенській. Тварь з голим х...м скалічила хлопця. Отам треба за справедливість боротися, а не тут виписувати гавно коментарі
Відповісти
Ганяють, не спорю. Але його можливо вичислити для понесення покарання, а Ви??? В разі аварії залишаєте авто. Ну да 1000дол не шкода. Сигарети возите. Через вас нормальні люди не можуть перетнути кордон. З дітьми в загальній черзі стоїмо (діти маленькі). Літаєте як ошпарені. ПОРА ЗАКІНЧУВАТИ ЦЕЙ БАРДАК, Вами зроблений.
Відповісти
Хто сказав, що ви нормальні люди????? То не беріть з собою дітей маленьких, страдальці!!!!
Відповісти
От і все сказано хто ви. Ви бидло в першу чергу. Якщо ви так відноситесь до інших, то неплачтесь. Звикли нахаляву жити.
Відповісти
То ти і подібні на тебе бидло, бо сидите тут на сайті і від заздрості вас аж розпирає, розказуєте тут про чесність. яке вам взагалі діло до тієї іноземної реєстрації. Живи собі спокійно і не плюйся жовчю. Твої погані емоції тебе ж вбиває.
Відповісти
Мені до одного місця таке бидло як ти. Я купив авто (не одне), офіційно розмитнив, офіційно поставив на облік, та не боюсь нікого та нічого. А ти?.. Труситесь при перших згадках про вас. Якби тобі подібні себе адекватно вели себе на дорогах, не створювали черги на кордонах та не були такими хитровиї...ми, повір, до вас ніхто б погано не ставився. А так.. ви заслужили на це. І таких як ти чмирити будуть з кожним днем більше.
Відповісти
На іноземних купують, щоб за адекватну ціну їздити на нормальному авто!
Відповісти
100% правда
Відповісти
Мітингуй, не мітингуй, всерівно буде шрот.
Відповісти
Люди, заспокойтеся...Ви гляньте як це робиться в Європі! Яка ціна розтаможки? Які податки на це? Ось тоді обзивайте кого завгодно, але, я думаю, тоді ви матимете кого матюкати...
Відповісти
Це реально піпець !

Ну чому я повинен в 21 столітті захищати землю, яка роздерибанена за період 1991-2017 роки ?

В мене немає ні заводів, ні фабрик , не землі !

Треба мотивацію - сьогодні це гроші - тобто контракт !

Мобілізація це пережиток радянської влади
Відповісти
Ахахахахах);
Відповісти
Чого "литовець" має їздити на таких самих правах як людина яка придбала авто згідно законодавством, і сплатила усі мита та податки??? Чого "литовець" має добивати і так "убиті" не сплативши а ні гривні до бюджету??? Вийдіт "олені" і скажіт, щоб внесли поправку до закону, а саме скасували вимогу до євро 5, і буде вам щастя)
Відповісти
У торгашів підгоряє))) куди зламки діти))))
Відповісти
Хай зроблять нормальні податки тоді люди будуть розмитнювати, кожен вправі вибрати що де і за скільки купувати, а то в нас це нав'язує групка п...сів, поцікавтесь на чому їздять наші законотворники розмитнення або керівники заводу корчів під назвою Ланос евро-5 )))) з евро-5 в нас нічого не виробляють
Відповісти
Брехня, хлопці хочуть платити та хочуть щоб розмитнення було таке як у Європі. Доступне пвто кожному українцю.
Відповісти
Як на мене так все рівно вигідніше чим кожних 5-10 днів виїзжати ,як це робив я ,тому і продав машину на польській реєстрації ,хоча всі хто такі машини мав возили сигарети ,а я ні,От було не вигідно ,хочуть люди їздити на нормальних машинах нехай платять ,ні взагалі немає смислу брати ці машини!!!сам їзджу на машині 93 року але зато чесна і не боюсь що її заберуть,хоча за 4000₴ міг купити бмв 39 2003,чи ауді і їздити пантуватися я такий крутий !!!!
Відповісти
Та хай приганяють і їздять, але не менше Євро-5. Ато як ставити на реєстрацію то тільки євро5, а як на іноземній реєстрації , так байдуже! Якось не логічно. Я знаю нормальних водіїв, які їздять на іноземній реєстрації, але бидлоти більше . Половина не поважають інших водіїв на дорозі. І ще подивіться, чи є серед впливових людей, хто їздить на іноземній реєстрації,)))) це те саме що з Айфоном у тролейбусі))) всім добра!
Відповісти
О, я тут дочитався. Люди хочуть жити як у Європі! Ну Ок! Тоді і ціни на спиртні напої, цигарки та паливо як у Європі варто зробити! Треба внести в законопроект,)
Відповісти
тоді потрібно зарплати в першу чегру та пенсіі ,в Украііні,зробити як в ЄВРОПІ!!!!!!!!А тоді починати базікати про Європу.....
Відповісти
тоді потрібно зарплати в першу чегру та пенсіі ,в Украііні,зробити як в ЄВРОПІ!!!!!!!!А тоді починати базікати про Європу.....
Відповісти
Ну тоді і зарплати мають бути як в Європі
Відповісти
А навіщо платити більше якщо нічого не покращується?навіщо тоді був майдан?ми маємо жити для себе
Відповісти
І куди ті гроші ідуть з розмитнення?
Відповісти
Водію...
Давай як в Європі
Але пенсія і ЗП все як в людей
Половина сидячих тут сама нічого не добилась
Відповісти
Дибілів хватає на будь якій реєстрації
ДТП яких більше?що Ви тут "умнічаєте"?
Відповісти
Що там ще казати, відразу видно що обличчя обділені інтелектом :) Що це за країна така де стільки бикоти, бидлоти і іншої непотрібщини, що не хочуть чесно працювати, а лише на різних "схемах" живуть і дурять всіх?! Скільки можна з такими панькатись?! Кожен другий з того натовпу має сидіти у в'язниці за порушення закону!
Відповісти
Ого, ото да. Який ти умний ІНТЕЛЕКТУАЛ. Внеси законопроект.
Відповісти
Вже навіть анекдоти ходять про вмw на литовських номерах ! ( найнебезпечніше що може бути на дорозі) у всіх країнах є державний номер , в нас він литовський? Чи польський ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні