Палиця хотів домовитися з Порошенком, - ЗМІ

1
10
Палиця хотів домовитися з Порошенком, - ЗМІ
На початку лютого Ігор Палиця був на прийомі у президента України Петра Порошенка «клявся, що немає більше справ з опальним олігархом Коломойським і готовий в разі необхідності підтримати Порошенка» - запевняють журналісти волинського видання ВАР.

Таку інформацію оприлюднили у вівторок, 6 березня, з посиланням на джерело в Адміністрації Президента.

«Наразі невідомо чи домовився Голова волинської обласної ради з Президентом чи ні, але наслідки цієї розмови можна аналізувати по тих подіях, які відбулися після цієї зустрічі. Волинські ЗМІ, які належать Ігореві Палиці, після невеликої паузи, яка передувала зустрічі Ігоря Петровича з Гарантом, знову почали «мочити» Порошенка. Сам же Палиця на зїзді УКРОПу, що відбувся на минулому тижні, розкритикував Порошенка та заявив, що «він більше ніколи не буде Президентом України». Натомість Палиця заявив, що Ігор Коломойський – “єдиний проукраїнський олігарх” – пише ВАР.

“В той же час структури «УКРОПу» отримали команду підтримувати на виборах Юлію Тимошенко. Паралельно з тим розпочався процес інтеграції УКРОПівських представників на керівні посади в місцеві організації «Батьківщини» у Волинській області” – запевняє видання.

“На цьому тлі відбувається акумуляція бюджетних коштів для майбутньої виборчої кампанії. Чого тільки вартує безкоштовне виділення землі УКРОПівською більшістю у Луцькій міській раді на останній сесії, яка коштує більше 20 млн. грн.” – додають автори публікації.

“На фоні передвиборчого загострення та земельного дерибану досить дивно виглядає пасивність Волинської прокуратури, про яку в минулу п’ятницю з трибуни Верховної ради заявляв луцький нардеп Ігор Лапін. За словами народного обранця прокуратура загальмувала кримінальні справи проти секретарів Луцької міської ради Поліщука та Пустовіта. Причому по Пустовіту є дві кримінальні справи, які загальмовані на рівні обласної прокуратури” – пише Волинське агентство розслідувань.

Нагадаємо, ще 13 лютого Солом’янський районний суд міста Києва зобов’язав НАБУ відкрити кримінальне провадження щодо голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці та його заступників за статтею 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем) та статтею 366 ККУ (службове підроблення). Однак кримінальне провадження досі не відкрили.

Раніше журналістам вдалось з’ясувати, що лише у 2017 році за неповних дев’ять місяців Ігор Палиця провів за кордоном 185 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А цьому УКРОПу і його власникам головне щоб Україні гірше було, а там як буде, купляти всіх будуть... Це вже проходили, знаємо, так Коломойський і Ко. завжди діяли! :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні