У луцькому зоопарку обурені: відвідувач хотів вдарити ногою страуса

10
5
У луцькому зоопарку обурені: відвідувач хотів вдарити ногою страуса
Зоопарк оголосив “війну невігласам”: фото порушників правил обіцяють публікувати у соцмережі.

Про це повідомили на офіційній сторінці Луцького зоопарку у Фейсбуці.

Працівники Луцького зоопарку втомилися від нечемних відвідувачів. Недотримання правил зоопарку призводить до смерті тварин. А днями у зоопарку зафіксували, як лучанин хотів вдарити ногою в голову страуса.

“Вчорашня "подія" переповнила нашу чашу терпіння. Не маючи дієвих адміністративних важелів впливу на гостей із дивіантною поведінкою, оголошуємо про старт рубрики за умовною назвою "Герої" в обличчя".

І започаткувати її випала честь пану, який прийшов до нас на гостину саме у День Європи. І все б воно нічого: гуляв, фотографував і сам фотографувася, якби... не склалося так, що коли ми знімкували гостей, то і побачили, і зафіксували на фото, як чоловік заніс ногу, щоб дати по голові страусу, що саме вистромив її з вольєру. На щастя, птах вспів її забрати”, - розповідають у зоопарку.

Відтак підприємство оголосило “війну невігласам”.

“Ми і надалі чекаємо у гості усіх поціновувачів природи. Але знайте - кожен відвідувач, що відзначиться порушенням норм поведінки на нашій території, буде зафотографований і розміщений тут, на нашій сторінці. Вистачає "геройства" робити дурниці - хай вистачить його і відповісти за вчинок. Лише так наші зусилля для перетворення зоопарку на місце найкомфортнішого відпочинку на природі не будуть марними”, - зазначають працівники зоопарку.

Нагадаємо, у луцькому зоопарку через невігластво відвідувачів померла альпака. Тварину нагодували їжею, яка їй не підходить.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гондон!
Відповісти
Я сумніваюсь що він хотів його вдарити.Чоловік просто підняв ногу і хотів нею до нього торкнутись бо рукою боявсь
Відповісти
Щось на фото не видно що він хотів вдарити страуса.Швидше хотів з ним погратися.
Відповісти
Дуже приємно ніжкою гратися,нехай з ним граються так
Відповісти
воспаленная фантазия работников зоопарака, которые хотели сделать дешевый пиар и ради этого облили грязью не в чем не повинного человека. Вряд ли после этого захочется пойти в тот зоопарк, а то захочется погладить лебедя, а они скажут, что хотел его задушить и съесть.
Відповісти
І лебедя немає чого гладити,а от вовка гладьте на здоров'я!
Відповісти
Гладьте на здоров*я, тільки навіщо ногами?
Відповісти
Може у цій ситуації працівники і не праві, але я була свідком того як молодий чоловік копав кабана ногою, щоб той повернувся до нього. Придурків вистачає для таких вчинків.
Відповісти
Просто підставив ногу щоб страус цзьобнув...якби хотів вдарити то став би по іншому..
Відповісти
По фото і справді не скажеш, що він хтів його вдарити, АЛЕ треба тримати ноги на землі і не провокувати Працівників зоопарку! (Буде уроком для всіх)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні