Мер Дніпра хоче створити воєнізоване нацистське формування

5
-6
Мер Дніпра хоче створити воєнізоване нацистське формування
Дніпровський міський голова Борис Філатов хоче створити в місті формування, аналог німецького фрайкору початку 20 століття.

Про це він написав на своїй сторініці в ФБ з "холодною головою" після провокацій 9 травня.

"Я винен, що довірився обіцянкам поліції, що все під контролем. Природно, що у мера немає пари сотень громіл- "космонавтів", що мають кийки і поліцейські посвідчення, але все одно винен", - йдеться у дописі.

Борис Філатов також пообіцяв закрити фінансування усіх "ветеранських" організацій. А гроші будуть спрямовані лише організації ветеранів АТО.

"Хітрож@пі бійці колчаківських фронтів 46 року народження виїжджають з міськвиконкому вперед ногами. Назавжди", - написав мер Дніпра.

Також міський голова ще раз дорікнув поліцейським у бездіяльності.

Нагадаємо, Філатов публічно позбавив поліцію чергової субвенції з міського бюджету.

"На жаль, але в МВС мене ніхто не почув... Якщо ситуація не зміниться, то в місті буде створено аналог німецького фрайкора початку 20 століття. Я не хочу розвивати цю тему, але вже бачу як ватні дупи розриваються від жаху. Так, в історії немає нічого нового. І погано, що вона ходить по колу. Якщо влада не може захистити людей, то вони самі мають право це зробити", - написав Філатов.

На ситуацію в Дніпрі відреагував міністр МВС Арсен Аваков. Він звільнив усю верхівку місцевої поліції.

Також призначено службове розслідування за тим, що сталося - для подальшого вивчення дій поліцейських. У Дніпро направлено комісію на чолі з головою ДВБ Нацполіціі Ковалем.

Довідково: фрайкори - напіввійськові добровольчі формування у Німеччині та Австрії у XVIII—XX ст. Загони фрайкору брали участь в розгромі Баварської Радянської Республіки (квітень-травень 1919 року) та придушенні трьох повстань в Сілезії в 1921 року. Остаточно фрайкори було ліквідовано на межі 1923-1924 років. Після розпуску фрайкора чимало колишніх добровольців перейшли до лав Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини, Сталевого шолома та інших радикально-правих і націоналістичних організацій. Багато діячів Третього рейху та функціонерів нацистської партії входили в минулому до лав фрайкора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хворе на всю голову!!!
Відповісти
Нацистська гнида
Відповісти
А в Луцьку вже таке є - Варта порядку.
Відповісти
Нормальний мер. А ви вже ярлики понавішували
Відповісти
крутий чувак. абалдєнний мер)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні