Під час святкувань затримали 50 людей - статистика по Україні

0
-2
Під час святкувань затримали 50 людей - статистика по Україні
В Україні під час масових заходів з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за різні правопорушення були затримані 50 громадян.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича.

Загалом, за його словами, сьогодні в державі відбулося понад 1,5 тис. масових заходів, участь у яких взяли близько 600 тис. осіб.

Наймасштабнішими масові заходи були в Києві, Дніпропетровській і Харківській областях. Охорону публічного порядку забезпечували понад 30 тис. поліцейських і 1,7 тис. військовослужбовців Нацгвардії.

Фацевич повідомив, що за різноманітні правопорушення до відділків поліції були запрошені 50 громадян – як з питань порушення публічного порядку, так і за використання забороненої комуністичної символіки.

«Під час заходів Національною поліцією, щоб не допустити будь-яких провокацій, вилучалася комуністична символіка, «георгіївські» стрічки, прапори тощо», – зазначив заступник голови Нацполіції, додавши, що були спроби спровокувати і поліцейських, і громадян-учасників масових заходів.

Він також підкреслив, що в усіх таких ситуаціях поліція реагувала практично миттєво, не допускаючи їх розвитку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні