Скандал на луцькому фудфесті: охорона побилася з відвідувачем

17
9
Скандал на луцькому фудфесті: охорона побилася з відвідувачем
На вході у Луцький замок, де проходив фестиваль їжі, трапився інцидент: охорона не впустила чоловіка. Сталася шарпанина. Чоловік каже: просто вийшов за одягом для дітей, а його не впустили і побили. Натомість організатори наголошують, що відвідувач перший спровокував конфлікт.

Нагадаємо, 6 та 7 травня у луцькому замку проходить фестиваль їжі «Lutsk Food Fest Морський вікенд».

«ВИЙШОВ ВСЬОГО ЛИШ ПО КУРТКИ ДЛЯ ДІТЕЙ» - ЛУЧАНИН

Як розповів лучанин Дмитро Василенко (який, до слова, є волонтером і активістом організації «Автомайдан»), він був на фестивалі з сім’єю. Коли настав вечір і стало прохолодно, він вирішив піти до машини за одягом.

«У мене змерзли діти. Пішов до машини взяти куртки. Вертаюся назад, а так звані охоронці на вході (я не знаю хто вони такі – люди в цивільному і з бейджиками «охорона») сказали: «ми тебе нікуди не пустимо, бо фестиваль закінчився», - розповідає Дмитро.

«Коли я виходив, мене не попередили, що назад не впускають», - додає він.

«Кажу: а хто ви такі, що мене не пускаєте? Представтеся! У вас навіть не пише, як вас звати! Я став їх фотографувати. Один став хапати мене за руки, вибивати телефон. Став кричати: я не дозволяю мене фотографувати! Почалася потасовка» - розповідає лучанин.

«Телефон у мене виключився, я не міг подзвонити рідні, аби вони виходили. Тому я намагався зайти туди ще раз. І тоді один з них швирнув мене на дерев’яні сходи, що у проході вежі. Інші почали шарпати. В голову хтось вдарив» - запевняє Дмитро Василенко.

«Я викликав поліцію Поліція приїхала. В охоронців покази, як так розумію, не взяли» - каже чоловік.

«Я пройшов перевірку на алкотестері. Результат: 0,1 проміле. Тобто я був тверезий, а не так як вони кричали що «прийшов бухий, ломиться», - додав він.

Дмитро Василенко заявив у поліцію, поскаржившись на неправомірні дії охорони фестивалю.

Пригода сталася близько 21:15, додав Дмитро Василенко.

«НАМАГАВСЯ ПІТИ НА ТАРАН» - ОРГАНІЗАТОРИ

«Коли почали питати організаторів, що це за охорона, які у них повноваження і чи є підписаний договір – вони тільки знизали плечима»

У прес-службі фестивалю підтвердили, що справді приблизно у той час на вході у замок стався конфлікт з одним із віз вдувачів.

«Як і було зазначено в програмі, фестиваль закривається о 21:00. Приблизно о 21.20 охорона почала працювати на вихід», - поінформували у прес-службі «Lutsk Food Fest».

«Втім, один із відвідувачів бажав продовжити святкування після офіційного закриття фестивалю», - додали там.

«На зауваження він реагував агресивно і навіть намагався піти на «таран» охоронців. На допомогу чоловіку прийшли його товариші. Після словесної перепалки він викликав поліцію» - кажуть у прес-службі.

«Нагадуємо, що Lutsk Food Fest зачиняє двері замку о 21.00, щоби дотримуватися режиму тиші після 22:00 сподіваємося на розуміння та толерантність відвідувачів», - додали там.

При тому у прес-службі наголосили, що охорона повідомляла усіх на виході, що після 21:00 впускати у замок не будуть. «Усі гості поставилися з розумінням до правил фестивалю. Лише у цього відвідувача чомусь виникло бажання поставити під сумнів загальноприйняті правила» - наголосили там.

Як повідомили в прес-службі, охороною фесту займалися професіонали, які «вели себе з відвідувачами ввічливо і виключно в рамках дозволеного».

Передрук заборонений
Теги: Lutsk Food Fest
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чомусь не можу уявити аналогічну ситуацію на якомусь мистецькому заході. може, там охорона не така, чи правила інші. важко сказати
Відповісти
«професіонали, які «вели себе з відвідувачами ввічливо і виключно в рамках дозволеного»», ще б написали в рамках чинного законодавства україни.
Відповісти
Де в статті інформація про охорону??? Яка організація надає цю послугу??? ЦЕ очевидний доказ як неправомврності дій охорнців так і приховування редакцією сайту деяких обставин справи! Чим ви відрізняєтесь від тих хто пише на заборі...
Відповісти
Оце новина, не пустили алкаша допити чикушку))))
Відповісти
Диитро не алкаш, а найкращий волонтер міста, який взагалі не вживає. А як юи ви поступмли, коли вас не аускають до ваших дітей????
Відповісти
Хто взагалі дав право гроші збирати в цьому місці? Скільки поклали в казну від квитків?
Відповісти
Крїна охоронців, автоандонів, варти безпорядку, самооборонівців, всякої кегебіістської шелухи, яка хоче жити на халяву. Незабаром охорона стоятиме в міських вбиральнях (щоб виручку не спіздили).
Відповісти
Палична Банда порядку. приватна армія олігарха.
Відповісти
Хай "активіст" який був п'яний в хмал з себе невину овечку не робить. Нализався оковитої і права почав качати: "я активіст", "ви зобов'язані" "я зараз по дзвоню",
Відповісти
Свідок...шо ти мелиш тварюка
Відповісти
чому стільки закидів до охорони? Мені здається винний чоловік, який до речі є волонтером. А може саме тому він так нахабно поводився. Вирішив, що раз автомайдан то все дозволено?
Відповісти
То не охорона а шути горохові. Сепари могли і бабах організувати, а ці долбні до людей чепляються!
Відповісти
треба краще організовувати заходи,писати оголошення, попереджати про закриття і охороні бути вічливими
Відповісти
А автомайдаунам не корчити з себе пупа землі!
Відповісти
Ну,знайдеться таке чудо,щоб зіпсувати в кінці свято...
Відповісти
Сьогодні з подругами вирішили побувати на дійстві Lutsk Food Fest 2017, котрий відбувався в нашому славнозвісному Замку Любарта. Отримали масу позитивних вражень від атмосфери, яка панувала на святі. Але настрій швидко зіпсували організатори заходу, не дозволивши нам присісти за іх столик, при чому віднеслися до нас, м,ягко кажучи "по-хамськи". Прикро, що не вдалося відпочити так, як сподівалися і навряд чи буде бажання прийти до Замку , на якесь дійство ще раз. До речі особа, яка є на фото і є тією, яка нам зіпсувпла гарний настрій...
Відповісти
до чого тут вже варта порядку,якщо охорона була з опери?!
прийшов ще один "алкаш" з автомайдану,правильно вск зробили.нація дебілів,"набухаються",а потім дзвонять в поліцію,бо ж їх образили.потрібно було вибити передні зуби ще.стояла там нормальна охорона
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні