Волинський футболіст виступив проти іноземців у збірній України

0
1
Волинський футболіст виступив проти іноземців у збірній України
Правий захисник Дармштадта і збірної України Артем Федецький прокоментував можливу натуралізацію бразильського вінгера Шахтаря Марлоса.

Про це повідомляє Sportarena.

Чутки про швидку натуралізації Марлоса ходять вже кілька місяців, а на минулому тижні і сам бразилець говорив, що «незабаром щось може зважитися».

При цьому за натуралізацію Марлоса активно виступають глава комітету збірних України Мирон Маркевич і спортивний директор збірних Євген Красніков, але Артем Федецький їхню позицію не поділяє.

«До Марлос, як до футболіста, питань взагалі немає. Думаю, це один з кращих гравців в українському чемпіонаті, якщо не кращий. Він непогано грає на атаку. Але ми зараз говоримо про збірну України. За клуб може грати гравець будь-якої національності, а за збірну повинні грати хлопці з українською душею і українським серцем », - заявив захисник.

Як аргумент Федецький згадав невдалу натуралізацію Тайсона, яка зірвалася, як тільки вінгер отримав виклик в Селесао.

«Був уже Тайсон, який кричав, що хоче грати за збірну України, але тільки прийшов виклик з Бразилії, він відразу сказав, що хоче грати за Бразилію, за свою збірну».

Нагадаємо, 31-річний Артем Федецький з 2010 року грає в національній збірній України і провів за неї в сумі 53 матчі, забивши 2 голи.

28-річний Марлос виступає в Україні з 2012 року і в цілому провів в чемпіонаті України 116 матчів, забивши 24 голи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні