У Луцьку велика аварія: водій-винуватець намагався втекти. ФОТО

13
0
У Луцьку велика аварія: водій-винуватець намагався втекти. ФОТО
У результаті ДТП на Карпенка-Карого в Луцьку розтрощили дві автівки та збили пішохода.

Як повідомив власкор "Волинь24", близько 18-ї години у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого сталася аварія. Автомобіль БМВ, що рухався на великій швидкості, влетів у Шкоду Октавію, яка їхала попереду.

У результаті Шкода Октавія опинилася на зустрічній смузі та зачепила пішохода. БМВ вилетіло на обочину та врізалося у стовп.

Обидва автомобілі були з іноземними номерами: БМВ - з литовськими, Шкода Октавія - чеськими.

Водій БМВ, за свідченнями очевидців, за декілька хвилин до аварії поводив себе на дорозі зухвало. "Викрутаси" на слизькій дорозі призвели до біди. Водій-винуватець намагався втекти з місця події, та його затримали очевидці.


На місце аварії прибуло кілька автомобілів патрульної поліції, три швидких допомоги та черговий караул оперативно-рятувальної служби ДСНС. Наразі працює слідчо-оперативна група.
Теги: дтп, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де номери змашин? Чи поліція сама зняла?
Відповісти
Блін ці наші мудакі на іноземних номерах вже надоїли всім. Понакупляють корчів і ісполняють на дорогах. В місті вже кожна третя машина на литовських чи польських номерах. Таке враження шо ми не в Україні живем а десь...! Заборонити ті машини. Шо не аварія то бмв на литовських чи ще якихось іноземних номерах.
Відповісти
А те що на Дубнівській мерсос покалічив дитину,і зацепив ще два авто тоже був на іноземних номерах?Ти дивись вкращу сторону корч.За таких як ти ми не може краще жити,бо ти ватнік діванний,чи ти забувся за що загинули на майдані?Чому розпочалась війна?Сиди і недзявай.Впевнений на 100 відсотків,як тільки буде європа ти перший попреш за хорошим авто.Різниці немає які номерні знаки,а хто за кермом!
Відповісти
а ви на чому їздете?
Відповісти
Життя наладжується товариш прокурор
Відповісти
велика аварія???-писаки ви тупі!?-а шо аварія буває менша і маленька???????
Відповісти
Винного ніхто незнайде,це із за машин на інозмних номерах.Всі крадіжки вбиства здійснюють на ігозмних номерах або взагалі без них.Робіть висновки!З 2017 іх взагалі хочуть легалізувати офіційно,на даний чай на іноземній реєстраціі має право керувати тільки нерезидент Украіни.Без права перелавати кермо іншій особі(передоручати).
Відповісти
Читайте Стамбульську конвенцію.Для того щоб писати щось про закон,його потрібно знати.
Відповісти
Так чому ти сєпар не відстоює свою території?А втік .
Відповісти
Якщо якийсь відморозок заріже людину ножем зробленим в європі будеш звинувачувати ніж? Що з твоім розумом? Люди на майдані боролись ха правосуддя а54% безмозглих привели до влади порощенка. Дружіть з головою' люди!!!
Відповісти
а кого треба було президентом - Тимошенко? Якщо нема вибору.
Відповісти
Не реагуйте... Купило ТАЗпромывську 7-ку на УКР реєстрації, от жовчу і плюються з заздрощів, реєстрація стала причиною ДТП, абсурд!
Відповісти
Так, насправді, ті хто на іноземних номерах ведуть себе м'яко кажучи по хамськи. Ми з чоловіком з таким покидьком зіткнулись, вів нас від самого кордону, то обганяв то тормозив різко. Їхав аж до домівки, навіть утікаючи від того козла проїхали на шаленій швидкості повз поліцію, і ніхто за нами не поїхав і не допоміг......на щастя додзвонились до родичів, (перед тим дзвонили на екстренний виклик, ніхто трубки не брав)вони вийшли з битами, і падлюка сразу на очко сіла....мовляв, він не за нами їхав, а до себе до дому. Мужик там був реально не адекватний, у нас в машини були діти!!
От тепер і ми купили машину на іноземних номерах....бережіться сукі!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні