«Маєте зі мною ласкаво говорити», – водій у Ковелі поскандалив з патрульними

12
-5
«Маєте зі мною ласкаво говорити», – водій у Ковелі поскандалив з патрульними
Волинянин виклав у мережу відео конфліктної ситуації із патрульними поліцейськими, що виникла в минулу п’ятницю 18 листопада.

«Я спокійно їхав на ділову зустріч і на вулиці Грушевського у Ковелі мене спинив поліцейський.
Молодий чоловік повідомив мені, що вони зупинили автомобіль, водій якого керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння і поліції потрібні два свідки, щоб засвідчити факт виявлення алкоголю», – повідомив чоловік у дописі під опублікованим відео.

За його словами, коли він відмовив, поліцейський вирішив оштрафувати його за непристібнутий ремінь безпеки. Після цього правоохоронець відійшов до службового автомобіля.

Затриманий водій стверджує, що після 15 хвилин очікування відправився розшукувати патрульного. Автомобіль патрулів перебував по іншу сторону дороги, тож водій перетнув її у найближчому місці. Оскільки там не виявилося «зебри», патрульні вирішили скласти протокол і за це порушення.

До слова, автор відео поводився із правоохоронцями доволі зухвало і відверто «напрошувався» на конфлікт. «Як ви зі мною говорите? Ви повинні зі мною ласкаво говорити», «А хто сказав, що я маю чекати, скільки треба?», «Ми будемо протокол складати, чи ви будете по телефону говорити?» – подібними запитаннями водій не менше чверті години «завалював» патрульних.


«Відео є змонтованим, деякі моменти повторюються кілька разів, спеціально нагнітаються звуки, фрази і надписи на відео. Закликаємо громадян більше аналізувати процеси та вчинки інших, адже емоційний відеоролик, на який, до речі, його автор витратив чимало часу, аби він виглядав ефектнішим, не дає остаточної оцінки діям патрульних», – зауважили в коментарі «ВолиньPost» представники патрульної поліції.

Правоохоронці назвали поведінку водія «дещо провокативною» та запевнили, що жодної письмової скарги на дії інспекторів від автора ролика не надходило.

Наразі вивчають відео з нагрудних камер патрульних та проводиться перевірка оприлюдненого факту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мале поліське нагле дитя! Погоджуюсь, поліцейські теж не з американського фільму але малий хамив і провокував. Збуджена малолітня вискочка. Чий він є? Не здивуюсь якщо недолюстрованого митника хабарника синочок
Відповісти
Шановні, я не розумію чому всі коментарі негативні до водія? Людина дійсно поспішала і вічливо відмовилась. Хіба це не наше право надане нам державою? Але ні потрібно вічливо "нагнути" пацана. От вони і тянули час, і придумували безглузді штрафи, замість займатися своєю справою. Так це обурювало його і він так зухвало з ними говорив. Тому питання як можна поважати поліцію яка не поважає нас!
Відповісти
де таких скико полищукив набрали в нову полицию
Відповісти
стручка давно не вчили нюхати асфальт
Відповісти
Альоша ти альоша !
Відповісти
Таких водійв" діток"естеричок треба перегінати через коліно і навчати мокрою різкою ,чемності.
Відповісти
В підсвідомості кожного 2-го українця у відношенні до поліції уже давно живе неприязнь і супротив (заслуги попередніх). Для того ,щоб це змінити- поліції потрібно чимало часу і нормальної роботи. В хлопчика просто захисна реакція-напад.
Відповісти
ну геть як в эвропи не хочеш бути свидком ми покажем в кого сила и влада коли емоциъ перемагають розум то потрибно гуси пасти а не в полициъ працювати
Відповісти
Доводжу до відома що це ж напевно хлопчак із тих самих органів Ковельської Поліції. Похизувався? Ні , опозорився! на BMW АС7707ВО.
Відповісти
А де таке написано, що поліцейські мають ЛАСКАВО говорити з таким " ввічливим" хлопцем??? Чого ніде не написано як люди мають говорити з правоохоронцями??? Зрозуміло, що поліція заганяється, але водій чим кращий????
Відповісти
Хотів , би спитати в шановних поліцейських , в якому місці в даному випадку водій мав перетнути проїзджу частину, щоб дійти до них коли вони стоять на розділювальній смузі ?
і друге питання чому в них на машині при зупинці не ввімкнені проблискові маячки і машина не огороджена належним чином?
Відповісти
вибачаюсь маячки побачив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні