Відомого українського коміка побили на концерті

1
Відомого українського коміка побили на концерті
Стендап-комік Алла Волкова нещодавно дала концерт у Дніпрі, під час якого стався непередбачений інцидент. Один з глядачів влаштував бійку.

Про це пише УНІАН.

Повідомляється, що чоловік нешанобливо поводився, тому його попросили покинути залу і сказали, що гроші йому повернуть. Однак замість того, щоб виконати прохання, він почав прориватися на сцену.

Інший комік Андрій Пілат, який був присутній на концерті, спробував вивести галасливого глядача із зали, але той накинувся на нього з кулаками. Комік намагався ухилятися, але один удар все ж пропустив і отримав у вухо.

До слова, Пілат на своїй сторінці в Instagram вже встиг відреагувати на цей інцидент. Він написав, що з ним все добре. Більш детально коментувати ситуацію він не хоче.

"Я на такому не хайпую, але не хочу, щоб таке ще раз повторилося на стендапах у інших коміків", - написав Пілат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В країні війна , а комікам аби ''покомікувати''
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні