Волиняни провели в останню путь двох загиблих Героїв

0
Волиняни провели в останню путь двох загиблих Героїв
В селі Кам’януха Маневицької громади в останню земну дорогу провели 43-річного старшого солдата, навідника стрілецького відділення Олександра Захарчука.

Про це повідомляють у фейсбуці Маневицької громади.

Провести в останню дорогу загиблого бійця прийшли родичі, односельчани, представники влади та військові побратими, – повідомляють у фейсбуці Маневицької громади.

«Клята війна обірвала ще одне молоде життя. Зі зболеним від горя серцем мама, дружина, діти, уся родина. Сьогодні, схиливши голови у пошані мешканці громади зустрічали Героя, який востаннє повертався до рідного дому. Вся Маневицька громада у скорботі. Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна та світла пам’ять Воїну!» – йдеться у дописі.

Панахиду за упокій душі українського захисника відслужили у Свято-Іллінському храмі, поховали з почестями на місцевому кладовищі.









У п’ятницю, 27 жовтня, Торчинська громада в Луцькому районі попрощалися зі свої Героєм - солдатом Олександром Вшивковим, 1985 року народження.

Про це повідомляє Православна Волинь.

Чин похорону звершили у храмі на честь святителя Стефана, єпископа Володимир-Волинського, селища Торчин.

Очолив заупокійне богослужіння благочинний Білостоцького округу прот. Володимир Мелесь, якому співслужили настоятель храму прот. Анатолій Ткачук та клірики Волинської єпархії.

Поховали Героя на місцевому кладовищі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні