На війні загинув 30-річний волинянин. ФОТО

0
На війні загинув 30-річний волинянин. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув 30-річний Герой з Павлівської громади Володимирського району Георгій Семенюк.

Про це повідомили на сторінці гімназії села Старий Порицьк у фейсбуці.

Георгій народився у селі Старий Порицьк, тут виростав і навчався у місцевій школі, яку закінчив у 2008 році.

2015-2016 роки змінили його життя зі звичного, мирного на тривожне, сповнене небезпек, воєнне. Георгій став солдатом у зоні АТО, був у гарячих точках, де велися запеклі бої, три роки служив за контрактом.

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України він - на захисті рідної країни. За цей час побратими стали його другою сім’єю.

Юнак загинув від атаки ворожих дронів до кінця виконуючи свій професійний та моральний обов’язок. 5 жовтня йому мав виповнитись лише 31 рік.

«Увесь колектив школи в цей гіркий час висловлює щирі співчуття мамі й сестрам, усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Георгія Семенюка – та розділяють їх горе. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, вчителів, однокласників, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Георгія знайде вічний спокій…Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!», - повідомили у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні