У Донецькій області загинув 22-річний актор. ФОТО

0
У Донецькій області загинув 22-річний актор. ФОТО
У Нетішині на Хмельниччині провели в останню путь 22-річного Ярослава Савченка, солдата мінометного взводу мінометної батареї військової частини А7376.

Він загинув 28 квітня від рук російських окупантів поблизу населеного пункту Васюківка Донецької області, пишуть Факти.

Щирий та добрий душею, симпатичний, талановитий та розумний юнак, люблячий син, брат та надійний друг — таким його пригадують рідні та друзі.

«22 роки накувала йому зозуля. Безтурботне грайливе дитинство, „штурм азів“ наук в ліцеї № 3, закоханість в її величність історію — участь в олімпіадах різних рівнів, навчання на історичному факультеті університету ім. Михайла Драгоманова, успішний актор народного студентського театру „Вавилон“, вступ на магістратуру, — повідомляє Нетішинська міська рада. — А далі війна. Вона розділила життя Ярослава на „до“ й „після“. Добровільно в числі перших став до лав самооборони Києва, потім добровільно пішов на передову. Така коротка біографія».

Багатолюдним було прощання з воїном на площі та біля його рідного будинку. Люди не стримували сліз. Провести його до лав Небесного війська приїхали і друзі-студенти зі столиці разом з викладачами, побратими.

Поховали Ярослава Савченка на сільському кладовищі в Бугрині на Рівненщині.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні