Як вибрати якісний смартфон*

0
-1
Як вибрати якісний смартфон*
Питання про те, як правильно вибрати недорогий смартфон і при цьому не викинути гроші на вітер є завжди досить актуальним. Бюджетний і ультрабюджетний сегменти ринку гаджетів сьогодні являють собою справжнє "золоте дно", і освоювати їх кинулися всі, кому не ліньки (мова про компанії виробників). Як результат – наявність на ринку поряд з якісною продукцією, що справді коштує своїх грошей, тонни виробів різноманітних компаній-дилетантів і просто відвертих халтурників. Сьогодні смартфонів стало настільки багато, що зробити розумний вибір стає дедалі складнішим. Як не схибити і знайти потрібний гаджет? Володіючи інформацією можна зробити справді правильний вибір.

Смартфони поділяють на наступні класи:




  • Бюджетні

  • Бюджетні смартфони - пристрої, які не вирізняються з-пожім інших суперпотужними характеристиками. У них обмежений обсяг оперативної пам'яті, невелика роздільна здатність екрану та невисока якість камери. Проте зателефонувати, поспілкуватися в месенджерах, посидіти в інтернеті, зробити аматорське фото чи відео можна без проблем.

  • Іміджеві

  • Сильна сторона іміджевих смартфонів – дизайн. Найчастіше моделі цієї категорії представлені різними кольорами корпусів, мають великі яскраві екрани. Загалом зовнішній вигляд у них привабливий — око не відірвеш! Також такі девайси найчастіше мають дещо більший функціонал, ніж бюджетні.

  • Флагмани

  • Флагмани - моделі, в яких зібрані найкращі та нові функції з тих, що може надати фірма-виробник. Флагмани коштують чимало, але з ними ви будете в тренді, користуючись новими фішками першим!

  • Бізнес смартфони

  • Для тих, кому смартфон потрібен не лише для особистого життя, а й для роботи, є бізнес-смартфони. У них акцент робиться на багатозадачність і тривалу роботу, тому у таких моделей не тільки хороша «начинка», але й акумулятор високої ємності.

  • Смартфони VIP-класу

  • Якщо потрібен телефон, який приємно виділить вас на будь-якій вечірці або діловій зустрічі, варто звернути увагу на девайси VIP-класу. Для дизайну цих смартфонів використовуються дорогі та статусні матеріали, такі як натуральна шкіра, золото, платина та навіть діаманти.


Найперше, що обов'язково слід зробити покупцеві, для того щоб вибрати хорошу та якісну модель – це сісти та добряче подумати, чого саме він від неї очікує, які цілі використання гаджета, адже смартфони поділяють й за такими потребами:

  • просунуті ігри з якісною графікою;

  • потужна камера, що дозволяє робити якісні знімки за будь-яких умов;

  • висока роздільна здатність дисплея, що забезпечує відповідну якість відтворення відео.



Виключивши один або кілька пунктів, можна непогано заощадити. Якщо користувач точно знає, наприклад, що від смартфона йому потрібна висока якість знімків, то це відразу відсіє моделі зі слабкою камерою.

Висновки



  1. Визначтеся з класом смартфона

  2. Вирішіть, яка операційна система вам потрібна

  3. Вивчіть характеристики дисплея

  4. Зверніть увагу на параметри камери

  5. Не забувайте про технічні характеристики смартфона

  6. Приділіть увагу додатковим фішкам

  7. Виберіть матеріал корпусу

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні