Зниклого волинянина знайшли мертвим

0
Зниклого волинянина знайшли мертвим
Зниклого майже два тижні тому 45-річного селянина з Волині знайшли у одній з криниць. Слідів насильницької смерті не виявили, тіло чоловіка відправили на судмедекспертизу.

Як повідомила у коментарі ZAXID.NET інспекторка сектору комунікації Марина Балдич, 45-річний мешканець села Козлів Локачинської громади зник 13 липня. Він вийшов зі свого помешкання і з тих пір додому так і не повернувся. На зв'язок також не виходив.

Знайшли його за 11 днів після зникнення у тому ж самому селі, де він проживав. У неділю, 24 липня, тіло чоловіка виявили у одній з місцевих криниць.

Під час поверхневого огляду слідів насильницької смерті не виявили. Тіло загиблого відправили на судово-медичну експертизу.

Щодо цього інциденту відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ККУ з приміткою «нещасний випадок».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні