Чим небезпечний можливий вступ Білорусі у війну

0
0
Чим небезпечний можливий вступ Білорусі у війну
На зустрічі президента рф володимира путіна з Олександром Лукашенком буде обговорюватися питання офіційного вступу Білорусі у війну в Україні.

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю на YouTube-каналі.

За його словами, зараз в України є дуже серйозна загроза з боку Білорусі.

"І я думаю, що зустріч буде присвячена тому, щоб змусити Лукашенка офіційно і відкрито вступити в цю війну. І для нас це буде дуже великою проблемою, якщо білоруська армія зуміє завдати удару на Волині у напрямку Луцьк - Львів", - сказав Жданов.

Він зазначив, що Україна остаточно обірвала політичні зв'язки з Білоруссю, яка зараз є маріонеткою Російської Федерації.

"На сьогодні від Лукашенка потрібна тільки політична ніша на віддачу наказу для Збройних Сил Білорусі. Далі починає працювати механізм військового управління Єдиною союзною державою, який вони відпрацювали на навчаннях "Союзна рішучість". І фактично Лукашенко стає вже перешкодою на шляху Путіна з управління військами, в тому числі і білоруськими. І його потрібно ліквідувати", - зазначив він.

На думку Жданова, Придністров'я у військовому плані не несе великої загрози, оскільки там сконцентрована дуже маленька група російських військ - близько 3 тисяч. Однак вони можуть нашкодити в інформаційному полі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні