Як Волинь підготувалась до можливого наступу росіян з Білорусі

0
Як Волинь підготувалась до можливого наступу росіян з Білорусі
Підрозділи Волинської бригади тероборони, які зараз охороняють північні кордони України, не припиняють нарощувати систему інженерних загороджень в зоні іхньої відповідальності.

Про це іфнормує 100 окрема бригада територіальної оборони.

Відтак, на територіях, де є хоча б теоретична вірогідність проходу ворожої піхоти, встановлюють протипіхотні бар’єри з армованої колючої стрічки «Єгоза». Якщо ворог намагатиметься здолати даний бар’єр, він отримає множинні рвані рани.

Однак, це лише один із сотень різновидів так званих «сюрпризів», які підготували протягом 11 місяців тероборонівці Волині.

Саме тому непроханим гостям потрібно добре подумати, перш ніж намагатися увійти в Україну з північного напрямку – тут їх чекають, але не з хлібом та сіллю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні