Під час акції на підтримку Порошенка викрили ймовірного провокатора з Волині. ФОТО

0
4
Під час акції на підтримку Порошенка викрили ймовірного провокатора з Волині. ФОТО
У Києві під акції на підтримку екс-президента Петра Порошенка викрили підполковника СБУ з Волині, який, ймовірно, почав просити у організаторів 1000 гривень, які йому, нібито, хтось обіцяв.

Про це написала Ruslana Bazaluk на сторінці депутата Київради Віктора Кононенка від партії «ЄС».

«Шановні колеги правоохоронці, вкотре наполегливо прошу перестаньте скоювати провокації і протиправні дії стосовно членів партії «Європейська Солідарність», - йдеться у дописі.

На сторінці депутата йдеться про те, що старший оперуповноважений в особливо важливих справах головного відділу захисту національної державності УСБУ у Волинській області підполковник записався до делегації Волинського обласного осередку партії «Європейська Солідарність» як прихильник Петра Порошенка. Чоловік по прибутті до столиці, напевно під аудіо чи відеозапис, почав просити у організаторів 1000 гривень, які, нібито, йому хтось пообіцяв.

«Коли ж його ідентифікували інші члени делегації, з якими він пересікався, проходячи службу на ділянці контррозвідувального захисту економіки, дуже просив не викривати його. Партійці не покинули його ні в столиці, ні посеред дороги на Волинь і чемно доправили до рідного Управління. Але ми не можемо бути такими чемними постійно. Зробіть, будь ласка, висновки», - йдеться у дописі.

Також у повідомленні йдеться про те, що у «Європейської Солідарності» немає і не може бути проплачених акцій, а всі учасники мирних зібрань - партійці і прихильники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні