Розвага чи зневага: у Луцьку скейтер катався на Меморіалі Вічної Слави. ФОТО

3
-3
Розвага чи зневага: у Луцьку скейтер катався на Меморіалі Вічної Слави. ФОТО
Лучанка поскаржилася на молодика, який катався на скейті поблизу історичного монументу.

Про це написала Алена Ляшук у Фейсбук.

Подія трапилася напередодні, 31 жовтня о 16:30.

«Скакати на скейті на самому монументі молодику не заважає нічого і ніхто. Муніципалів і поліцейських, принаймні, не видно», - зазначила жінка.



В коментарях до допису Дмитро Дворніченко зазначив, що неодноразово робив зауваження, але реакції на це не було.





Раніше, Волинь24 писали про те, що з Меморіалу Вічної Слави у Луцьку проганятимуть усіх дітей та підлітків на скейтах та велосипедах. Таке прохання під час час оперативної наради у Луцькій міській раді 7 вересня висловив мер міста Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А запарковані авто на тротуарі навпроти меморіалу ніхто не бачить?!
Відповісти
А перед меморіалом можна просто поробити елементарні таблиці, що заборонено. Якщо батьки не навчили поваги, то хоч суми штрафів мо злякають. + написати що фіксується все на відео, поставити пару та хоч би 'макетів' камер. Думаю на 90 відсотків менше би було і порушень, і нервів.
Відповісти
Ви знаєте, все в цьому світі відносно. От було собі кладовище, через Н років його зносять і роблять там щось інше. Навпроти 4 школи кладовище розрили і зробили парк де люди топчуться по залишках людей, школа номер 1 теж стоїть на кладовищі. Питання чого там людей чіпали то ??? Меморіал це місце пам'яті і парк одночасно, там мами з колясками гуляють, парочки сидять і діти на самокатах теж напевно катаються та й люди велосипедом їздять. Якщо взяти за всі роки існування людей то хто там зна що там було років 500 на тому місці, може там кістка на кістці і може по костях постійно ходите і на костях будинок будуєте. Він не трощив, не бив і по самому пам'ятнику не їздив, а біля нього. Біля пам'ятника Шевченка і Лесі Українки на самокатах їздять теж, а як якась подія то ще й на сам пам'ятник залізають щоб видно було. На вандалізм його вчинок не тягне... Там видно просто поверхня рівна от і вибрав собі таке місце... А не тому що зневага до мертвих.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні