--> На Волині чоловік розшукує безвісти зниклого брата. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік розшукує безвісти зниклого брата. ФОТО

0
-3
На Волині чоловік розшукує безвісти зниклого брата. ФОТО
19 вересня до Камінь-Каширського районного відділу поліції звернувся житель села Датинь Ковельського (Ратнівського) району Михайло Капітула. Він повідомив про зникнення брата. Про це інформує Сошичненська сільська територіальна громада.

За словами чоловіка, 18 вересня, близько 8-ої години він виявив, що пропав його брат Микола Трифонович Капітула, який проживав у селі Ставище по вулиці Центральній, 16 Камінь-Каширського району.

Зниклий народився 12.03.1968 року, був непрацюючий та розлучений. В останнє чоловік його бачив напередодні близько 21-ої години за місцем проживання.

Чоловік проживав сам, зловживав спиртними напоями, часто траплялись алкогольні делирекси. Був одягнутий в штани джинси синього кольору, кофту флісову синього кольору, калоші-пінка чорного кольору. Худий, сутулий, виглядає старше свого віку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні