У Києві під час акції відбулася сутичка між активістами та правоохоронцями: є поранені. ФОТО

0
-7
У Києві під час акції відбулася сутичка між активістами та правоохоронцями: є поранені. ФОТО
У Києві під Офісом Президента за участі представників Нацкорпусу розпочалася акція «Зупинимо капітуляцію», під час якої активісти не захотіли проходити перевірку, що і спровокувало сутичку.

Про це повідомляє UAINFO.

Глава департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко розповів, що активісти Нацкорпусу не захотіли пройти перевірку на небезпечні предмети, що спровокувало сутички.

«Учасники акцій протесту на Банковій не захотіли пройти перевірку на вміст небезпечних предметів перед допуском до будівлі ОПУ і спровокували зіткнення з силами правопорядку. Вони змушені були застосувати поліцейські заходи примусу», – зазначив Шевченко.

Також через сутички під Офісом Президента на Банковій стався вибух, внаслідок чого був поранений поліцейський. Також внаслідок сутичок ще семеро поліцейських отримали опіки очей та кілька нацгвардійців зазнали травм. Наразі, зі слів Шевченка, ситуація спокійна.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні