На центральному пляжі Луцька врятували 13-річну дівчину і 15-річного хлопця

0
4
На центральному пляжі Луцька врятували 13-річну дівчину і 15-річного хлопця
На центральному пляжі Луцька на річці Стир у неділю, 1 серпня, матроси-рятувальники врятували 13-річну луцьку школярку, яка прийшла на річку без дорослих та відома батьків.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Волинській області.

Одягнена у верхній одяг, вона випливла на середину русла річки зі швидкою течією та стала тонути.

Один з матросів-рятувальників стрибнув у воду, обхопив її та утримував на поверхні води поки напарник на рятувальному човні не доставив обох на берег.

На цьому ж пляжі 31 липня близько 17:10 мало не трапився трагічний випадок за участі одного з відпочивальників та його сина. Батько з 15-річним сином плили по річці, раптом син почав тонути – батько намагався його врятувати, але згодом і сам вибився із сил. Ситуацію вчасно помітив матрос-рятувальник та зумів допомогти батькові та його сину дістатись до берега.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні