Останні події в футбольному світі

0
4
Останні події в футбольному світі
Євро 2020 закінчилося і новини футболу вже не рясніють підсумками зіграних ігор, але тим не менше футбол залишається популярним видом спорту. Відповідно новин по цій темі достатньо. Гравці після відпустки повернулися на збори в свої клуби, на трансферному ринку відбувається багато цікавих подій. Давайте розглянемо цікаві новини з футбольного світу.

Євген Селезньов таки залишається в УПЛ

Минай оголосив про підписання однорічного контракту з Євгеном Селезньовим. Селезньов підписав контракт з Закарпатським клубом на один рік. З лютого після того як він покинув Колос через конфлікт з головним тренером Русланом Костишиним, нападник перебував без ігрової практики.

36-річний нападник має мету стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонату України.На його рахунку 116 голів у чемпіонаті, а зараз Чемпионат України очолюють в списку Максим Шацьких і Сергій Ребров (по 123 м'ячі).

У Минаї Євген буде заробляти 70 тисяч гривень на місяць.
У минулому сезоні найбільш високооплачуваним гравцем Миная був Артем Мілевський, який отримував на місяць 200 тисяч гривень.

Роналду повернувся до тренувань з Ювентусом

На тлі чуток про те що навколо нападника Ювентуса виникло багато чуток про його перехід в інший клуб, Кріштіану довелося достроково повернутися з відпустки в розташування туринського клубу.
36-річний Роналду наступного літа повинен стати вільним агентом, так як його контракт з Ювентусом закінчується в 2022 році, проте на даний момент питання майбутнього Кріштіану в Турині залишається невизначеним через зміни головного тренера. На тлі цих повідомлень існує багато чуток про можливе звільнення форварда вже цього літа.
У міжсезоння новим головним тренером Ювентуса знову став Массіміліано Аллегрі. Роналду повинен обговорити з наставником питання свого майбутнього в команді.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні