Gucci продає незношувані кросівки за $12

1
2
Gucci продає незношувані кросівки за $12
Італійський будинок моди Gucci спільно з білоруською компанією Wanna, яка спеціалізується на використанні доповненої реальності для створення 3D-моделей цифрової примірки кросівок і годинників, випустили свої перші віртуальні кросівки. Про це повідомило видання The Business of Fashion в Instagram, інформує Корреспондент.

Відзначається, що ціна пари взуття становить 11,99 долара в мобільному додатку Gucci і 8,99 долара - в додатку Wanna.



Необхідно зайти в один із двох цих додатків, вибрати кросівки і купити їх. Потім алгоритми програм визначать місце розташування ніг у кадрі і "намалюють" на них придбане взуття.

"Через п'ять або, можливо, 10 років досить велику частину доходів модним брендам будуть приносити цифрові товари. Наша мета як компанії полягає в тому, щоб фактично замінити фотографії продуктів чимось більш привабливим і наближеним до шопінгу в офлайні", - прокоментував подію глава Wanna Сергій Архангельський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гумову віртуальну мадам нехай ще зроблять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні