Російський консул «поставив під загрозу» здоров'я поляків

1
5
Генеральний консул Росії Ігор Ощепков, якого в лютому визнали у Польщі персоною нон ґрата, брав участь у масових заходах після отримання позитивного Covid-тесту, а тому міг заразити багато поляків, пише gazeta.ua.

Російський консул в Познані разом із дочкою отримали позитивні результати тесту на коронавірус 21 січня, але проігнорували самоізоляцію. Про це заявив офіційний представник міністра спецслужб Польщі Станіслав Жарін.

"Результатом його дій могло стати зараження інших людей, а також виникнення нових спалахів захворювання. Діяльність дипломата поставила під загрозу здоров'я людей, які могли із ним контактувати", – сказав Жарін.

23 січня Ощепкова бачили в громадському місці, коли він фотографував демонстрацію на захист Олексія Навального в Познані. Поведінку російського дипломата назвали небезпечною та безвідповідальною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заражений "гусскім міром"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні