Поліція попередила вбивство 7-річного принца Джорджа

0
-4
Поліція попередила вбивство 7-річного принца Джорджа
Поліції Великої Британії вдалося попередити вбивство 7-річного принца Джорджа. Спадкоємця престолу планували позбавити життя, отруївши морозиво, яке королівська сім'я зазвичай купує в супермаркеті.

Ця інформація спливла в ході судового процесу над таким собі "репером джихаду" Сахайбом Абу, якого звинувачують у підготовці теракту.

Сам Абу винним себе не визнає, але проти нього свідчили аудіозаписи розмов та моторошні приготування: зокрема він придбав балаклави, рукавички, через які не залишаються відбитки пальців, та меч, схожий на гладіаторський.

Про це повідомляють Sky News та The Independent, пише УП.

Розговорити Абу вдалося співробітнику поліції під прикриттям, котрий зв'язався зі зловмисником у Telegram-групі. Вони обговорювали можливість купівлі вогнепальної зброї, та Сахайб розказав про свого "брата", якого "невірні" посадили на 28 років.

"Знаєш, який у нього був план? Піти до найближчого Sainsbury’s біля оселі королівської сім'ї, та підкласти отруту в морозиво. Зазвичай, саме там вони його купують для королівської сім'ї... Вони куплять морозиво і, найвірогідніше, його з'їсть їхній син", - поділився Абу.

Автором цього пекельного плану вважають пропагандиста ІДІЛ Хусейна Рашида, який свого часу розміщував у мережі заклики вбити принца Джорджа. У 2018-му його засудили до 25 років тюрми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні