Через «ілюстративне» фото поліції могла постраждати репутація відомого у Луцьку закладу

1
-2
Через «ілюстративне» фото поліції могла постраждати репутація відомого у Луцьку закладу
Вчора, 8 листопада Національна Поліція проводила рейд по закладах громадського харчування міста Луцька з метою перевірки дотримання ними карантинних вимог. Заходи проводилися у рамках оперативно-профілактичного відпрацювання міста.

У матеріалі на сайті Волинської поліції зазначалоося, що за вечір було складено 19 адмінпротоколів на суб'єктів господарювання ресторанного типу. Серед фотоматеріалів статті було використано зображення сімейного ресторану Fat Cat.

Кореспонденти Волинь 24 зв'язалися із представниками ГУНП Волинської області та попросили надати коментар стосовно використання фотографії закладу Fat Cat у публікації, адже він 8 листопада працював згідно чинних карантинних вимог - до 22 години.

На що у представництві відповіли - під час рейду жодних порушень у роботі ресторану вони не виявили. Також поліцейські не виписували закладу штрафів та не складали адміністативного протоколу. За словами представників ГУНП Волинської області, фотографія ресторану Fat Cat була використана виключно у якості ілюстративного матеріалу.

Довідково: в Україні в межах посилення адаптивного карантину забороняється робота закладів харчування у нічний час — з 22:00 до 7:00.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Репутація і без того не фонтан
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні