На Волині синьою вантажівкою керував «синій» водій

1
10
На Волині синьою вантажівкою керував «синій» водій
6 листопада патрульним надійшло повідомлення від заявника, який повідомив, що в смт Торчин перед ним рухається вантажівка із причепом, водій якої грубо порушує правила дорожнього руху — то з’їжджає на узбіччя, то виїжджає на зустрічну смугу.

Патрульні поліцейські, які прибули за викликом, виявили заявника, який розповів, що водій вантажівки вже спить. Правоохоронці розбудили 38-річного кермувальника DAF 95 XF 430 та виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.



У присутності свідків чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат — 1,99 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Під час оформлення адміністративних матеріалів, інспектори встановили, що водій до того ж тимчасово обмежений у праві керування.

У результаті в особи вилучили посвідчення водія та скали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Додамо, що за 10 місяців 2020 року на території області зареєстровано 131 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 31 таких ДТП були з травмованими, в яких 3 особи загинули та 47 травмувалися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аватар?!?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні