Експерт назвав продукти, які мають вражаючий омолоджуючий ефект

0
0
Експерт назвав продукти, які  мають вражаючий омолоджуючий ефект
Дієтолог, доктор медичних наук Михайло Гінзбург назвав продукти, які мають максимальний омолоджуючий ефект.

Про це повідомляє сайт ГолосUA.

До числа таких продуктів, здатних збільшити тривалість життя, фахівець відніс ожину, чорницю, лохину і подібні «пофарбовані» ягоди. Дієтолог зазначив, що вони зміцнюють стінки судин і сприяють розрідженню крові.

Позитивним чином діють і такі продукти, як перець, часник, горіхи і приправи. Дуже велику користь для омололдження мають також забарвлені овочі. Серед них дієтолог особливо виділив солодкий перець, моркву, помідори, гарбуз і капусту всіх видів.

І, нарешті, регулярне вживання скумбрії, оселедця і іншої жирної морської риби також матиме омолоджуючий вплив на організм.

«Акцент у харчуванні краще зробити саме на ці продукти, щоб допомогти організму запустити механізм омолодження. Обмежень у споживанні корисних продуктів немає, їх можна їсти, скільки хочеться», - пояснив Гінзбург.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні