Жінка повернула вкрадені артефакти назад до музею через прокляття

0
-5
Жінка повернула вкрадені артефакти назад до музею через прокляття
Канадська туристка повернула 5 артефактів, які вона вкрала з Помпеїв в 2005 році, сказавши, що через це її переслідувало нещастя. Про це повідомляє CNN.

Ніколь надіслала два шматки білої мозаїки, два шматки вази з амфорою та камінь із керамічної стіни до археологічного парку Помпеїв. Разом із артефактами вона надіслала лист із поясненням свого рішення.

"Я хотіла мати частинку історії, яку не можна було купити", - написала жінка. А також додала, що на той момент вона "молода і дурна".

Після повернення до Канади, за її словами, вона перенесла два випадки раку молочної залози, а її сім'я зазнала фінансових проблем.

"Здається, що ми ніколи не зможемо досягти успіху в житті ", - написала вона, звинувачуючи артефакти.

"Я взяла такий фрагмент історії, що насичений великою кількістю негативної енергії. Люди гинули таким жахливим способом, а я взяла плитки, пов'язані з таким руйнуванням". - написала жінка.

Везувій вибухнув у 79 р. до нашої ери, обсипавши Помпеї гарячою породою, вулканічним попелом і шкідливим газом, таким чином поховавши своїх жителів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні